Tuesday, December 4, 2012

Teeviit ja muud

Reedel läksime siis peale kooli klassiõdedega Tallinnasse, otse Teeviidale. Toimus see Eesti näituste messikeskuses. Sinna jõudes saime teada, et kohe kohe hakkab JATS esinema, niisiis läksimegi neid kohe kuulama. Alar oli aga vahepeal haigeks jäänud ja teda ei näinudki esinemas. Niisama ringi vaatamise ja uurimise peale kulus meil natuke üle tunni aja. Tegelikult uut infot väga ei saanudki, osade koolide õpilastega rääkisime küll, aga mitte midagi uut või sellist asja, mis just mind oleks huvitanud, ei saanud. Tallinna Ülikooli juures olime päris pikalt, üks poiss muudkui rääkis ja rääkis:D vähemalt teada saime seda, et seal on paari kuu pärast tudengivarju päev. Mina käisin eelmine aasta töövarjuks pangas, ei teagi, kas tahaks tudengivarjuks ka minna.. ja mis erialale üldse. TTÜ kohta midagi asjalikku teada ei saanud, ühe brošüüri võtsin ainult ja ega tegelikult ei osanudki nagu midagi konkreetset küsida. Dream foundationi juurde sattusime ka Heleniga ja mingi mees hakkas meiega Holladi ülikoolist rääkima. Täiesti juhuslikult, küsiti, et mida õppida tahaksime edasi ja kui vastasime, siis kutsuti teine mees ja ta hakkas rääkima. Väga põnev oli kuulata, kuigi mul pole soovi välismaale õppima minna. Täpselt kõigest aru ei saanud ka, kuna ta rääkis inglise keeles, aga hindade kohta küsisin ka ja noo.. kui varem oleks olnud soov, siis enam kindlasti mitte:D Üldiselt jäin Teeviidaga rahule, aga midagi sellist väga ägedat ei olnud.
Hiljem läksime Lidosse sööma ja siis Haapsallu tagasi. Vahepeal olin endale haigusepisiku ka külge saanud, nii et üritasin puhata nii palju kui võimalik. Laupäeval käisime vanematega natuke linnas ja läksime Cafe Tallinnasse kebabi sööma. Kohale jõudes saime aga teada, et kebabi polegi. Valisime siis uued toidud, vanemad tahtsin šnitslit, aga tuli välja, et seda kaa pole:D valisime siis jälle uued toidud ja lõpuks jäime rahule:) Caesari salat pestokanaga on alati hea. Pühapäeval pidin ise ka kohvikusse tööle minema ja siis juba kõiki asju oli ja sain kebabi ka süüa. See mu viimase aja lemmik seal ikka.
Viimasel ajal on ikka paras stress ka peal, eile käisin teist korda ARKi sõidueksamit tegemas ja jälle ei läinud hästi. Esimene kord oli ikka päris hull, siis oli nii suur närv ka sees, eile alguses ka tegelikult hirmsasti pabistasin, aga kui roolitaga juba olin, siis oli rahulik. Kõik tuligi välja, kuni viimase asjani-külgboks. Lihtsalt uskumatu, kuidas see nüüd välja ei tulnud, ma ei mäletagi, et mul see üldse ükski kord nii nässu oleks läinud. Nii pahane olin endale peale ikka, selline asi, mida nii palju harjutatud. Aga varsti kolmas kord ka ja loodetavasti läheb paremini!
Täiesti uskumatu, aga mulle isegi meeldivad praegused ilmad. On küll külm, aga mitte liiga külm ja kõik on nii ilus ja valge:) Meil on nüüd toas kuusk ka ja natuke on isegi jõulumeeleolu. Ilusat jõuluaega teile!:)
Natuke pilte ka selle pika jutu kõrvale.
Kuigi meil on siin küll mõnus,ei ütleks iialgi ära sellises kohas olemisest:)

No comments:

Post a Comment