Sunday, May 12, 2013

Tähtkujud ja jumestus

Leidsin sahtlist mingisuguse Oriflame horoskoobi, mille kunagi saanud olen. Horoskoobis kirjutab ka, milline värv ja jumestus mingile tähtkujule sobib. Otsustasin väikse kokkuvõtte siia ka teha, et te saaks vaadata, kuidas see teie tegelike eelistustega kokku läheb:)

Kaljukits - Sinu värv on pruun
Naturaalsed maatoonid on usaldusväärsele Kaljukitsele alati kõige sobivamad. Pruuni ja beeži gamma silmadel, huultel ja küüntel näeb harmooniline välja. Laugudele sobivad nii säravad kui matid toonid, huultele - šokolaadi-kohvikoore toonid.

Veevalaja - Sinu värv on helesinine/türkiissinine
Aktiivsel, alati hõivatud Veevalajal ei ole aega põhjaliku jumestuse tegemiseks ja nii võib rõhutada mingit kindlat osa - silmi, suud. Laugudele sobivad kõige paremini erinevad sinised toonid.

Kalad - Sinu värv on türkiissinine
Külmad toonid on Kaladele kõige sobivamad. Jumestus võib olla nagu graafika: helesiniste ja roheliste lauvärvidega maali ülemised laud, valgega rõhuta piirkonda kulmuluu all, alumise lau jaoks võta külm ploomililla.

Jäär - Sinu värv on punane
Jäära jumestus peab kajastama tema impulsiivsust, ettevõtlikkust ja valmisolekut otsustavatele tegudele.  Peamine roll on silmade - kanna ripsmetele kaks kihti tušši, sellest piisab. Sulle sobivad huulepulga ja huuleläike erkpunased ja oranžikad toonid.

Sõnn - Sinu värv on roosa
Soliidsed, tasakaalukad ja rahulikud Sõnnid väldivad erksaid värve, seepärast vali jumestuseks ja maniküüriks harmoonilised roosad toonid. Vali loomulikud ja roosakad toonid huultele ning silmadele sametrohelised toonid.

Kaksikud - Sinu värv on kollane
Kaksikutele iseloomulikud kiired meeleolumuutused lubavad proovida erinevat. Asenda kollane värv šampanjatoonidega. Küünte jaoks vali prantsuse maniküür - naturaalne värv kollaka läikega.

Vähk - Sinu värv on hõbedane
Vähid jumaldavad kosmeetikat, nad ei karda eksperimenteerida ja on alati valmis leidma midagi sillerdavat silmade, huulte ja küünte jaoks. Hõbedased lauvärvid tõmbavad tähelepanu silmadele. Hõbedase sädelusega huulevärv ja küünelakk lisavad salapära.

Lõvi - Sinu värv on kuldne
Lõvi on tule ja päikese märk. Kuldsed värvid teevad Sind tõeliselt kuninglikuks: päevitunud nahk, kerge läige laugudel, tulised sädemed huultel. Põsesarnadele kanna toonivat ja säravat jumestuspulka, silmalaugudele kuldset liivakarva tooni, huultele küpsete puuviljade tooni huulepulka või huuleläiget.

Neitsi - Sinu värv on roheline
Neutraalsed looduslikud toonid muudavad Neitsi jumestuse mitte ainult loomulikumaks, vaid ka salapäraselt võluvaks. Roheline ripsmetušš ja hallikasrohelised lauvärvid lisavad pilgule pehmust. Kontrasti toob šokolaaditoon silma välisnurgas.

Kaalud - Sinu värv on sinine
Mis tahes sinised toonid aitavad Kaaludel oma individuaalsust esile tuua. Silmade jumestuses eelista kontraste ühe värvigamma piires - laukontuur tõmba tumedama sinisega ja kogu laug kata selge taeva värviga.

Skorpion - Sinu värv on vaarikapunane
Peent maitset ja veetlevat välimust omavad Skorpionid lähevad harva kompromissidele. Huuled värvi küpsenud marja värvi huulepulgaga, vaarikapunase läike abil aga lisa huultele ahvatlevat volüümi. Korralik samades toonides maniküür anna aga Sinu välimusele viimase lihvi.

Ambur - Sinu värv on lilla
Ripsmetuši ploomikarva toon kõneleb Sinu erakordsusest ja janust uute asjade järele. Amburitele sobivad metallik-värvid: laugudele hajuta kannikeselillad lauvärvid. Küüntele kanna sirelilillat pärlmuttertooni.


Mina olen tähtkujult skorpion, aga kõige rohkem oleks mulle sobinud pigem Sõnni värv - roosa. Aga vaarikapunane sobib samuti, kuna punased küüned mulle väga meeldivad ja punased huuled samuti. Ainult punaseid huuli ma just eriti tihti kanda ei julge:P
Kuidas Sinu värv ja jumestus tegelike eelistustega kokku läks?:)

2 comments:

  1. Kaljukits ja olen täitsa nõus selle värviga. Lisaks on mul ka sinised silmad ning pruunid toonid lähevad just siniste silmadega kokku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis küll jah täitsa täppi:P mulle meeldivad ka väga pruunides toonides lauvärvid, nii kenad:)

      Delete