Tuesday, March 12, 2013

David LaChapelle

Täna toimus kultuurimajas meie kooli 12ndikele esitlus, kus tutvustati David LaChapelle'i. Varem ma polnud temast midagi kuulnud ja arvasin, et see esitlus on nagunii väga igav ja kas ikka peab sinna minema jne? Tegelikult oli see tohutult põnev ja mul on hea meel, et meile selline asi korraldati.


David LaChapelle on fotograaf, aga ta on teinud ka reklaame, muusikavideoid ja isegi filmi. Seda filmi tahaksin väga näha, filmi nimi on Rize. Muusikavideoid on ta teinud sellistele artistidele nagu näiteks Christina Aguilera (Dirrty), Florence and the Machine (Spectrum) ja Britney Spears (Everytime). Eile oli ka ta sünnipäev ja ta sai 50, ei ütleks küll, eks!
80ndatel sai tema töid näha New Yorgi galeriides, neid aga ei saatnud edu, kuni ühel hetkel märkas neid töid Andy Warhol, kes pakkus LaChapelle'le tööd fotograafina. Ta pildistas väga paljusid kuulsuseid ja tema töid saatis edu. Ta on pildistanud näiteks Michael Jacksonit, Madonnat, Lady Gaga't, Tupac Shakur'i, David Beckhami, Paris Hiltonit, Hillary Clintonit ja palju muid.
Tema tehtud tööd on nii vägevad, et ma tahan mõndasid neist teile näidata. Võib-olla leidub veel keegi, kes pole temast varem midagi kuulnud. Eriti uskumatu tema tööde juures on see, et ta ei kasuta photoshopi! Nii meile räägiti ja tema arust olevat photoshopi kasutamine nende inimeste solvamine, kellega koostöös pildid valmivad. Meile näidati ka mõnda videot kogu sellest protsessist.

Michael Jackson

Breathtaking shoes

Angelina Jolie

Andy Warhol'i ''Blue Marilyn''

David LaChapelle ''Amanda''
Destructions

Maybach

Inflatables

Heaven To Hell

Heaven To Hell

Rebirth of venus
Britney Spears

Couture Story
Inflatables

No comments:

Post a Comment