Wednesday, November 7, 2012

Juba homme!

Aeg on läinud imekiirelt ja juba homme hommikul lendame Steveniga Türgi poole. Hotelliga on vahepeal päris suured jamad olnud, esialgu pidime minema Jasmine beach resort'i, aga saime teada, et preagused Türgis olid viidi üldse kuhugi teise hotelli, mis tundub palju madalama tasemega kui Jasmine. seda öeldi neile ka alles bussis hotelli sõites vist.. vähemalt said tasuta ekskursiooni selle eest. me lootsime, et me saame ikka Jasmine. eile saime teada, et seal on vahepeal väga palju sadanud ja osad hotellitoad on üleujutatud vms, ei saa kasutada neid ja meid ei viidagi sinna. See-eest saame me aga veel uhkemasse hotelli, mega äge!:D hotelli nimi on Granada luxury resort&spa, piltide järgi tundub küll väga super hotell. Loodan väga, et saame ilusa toa ja merevaade oleks ka väga lahe. eelmine kord türgis käies saime nr. 1 toa, täpselt registratuuri kõrval ja rõdult vaatas vastu sein.. :D seekord võiks paremini minna:) nii ärevil olen juba ja loodan ka, et meil ilmadega veab, ei saja ja on soeee!
Homme on koolis playback show. nii kahju on, et seda vaatama ei saa minna ja et osaleda ei saanud:( aga vist filmitakse ka, nii et saan pärast ikka kavasid vaadata ja pole hullu:)
Tegin endale alles Instagrami kasutaja ja üritan sinna ka reisi ajal pilte panna. Kes tahab vaadata või followida, siis kasutaja on gerttell :)

No comments:

Post a Comment